Община Варна предоставя едни от най-качествените социални услуги в страната. Те

...
Община Варна предоставя едни от най-качествените социални услуги в страната. Те
Коментари Харесай

Коцев в Деня на социалната работа: Община Варна предоставя едни от най-качествените социални услуги в страната

Община Варна дава едни от най-качествените обществени услуги в страната. Те са такива с помощта на усърдието, професионализма и човешките полезности на обществените служащи. Задача на екипа ни е да обезпечим финансово напъните на експертите в сферата. Това съобщи през днешния ден кметът на Варна Благомир Коцев по време на събитие по повод Световния ден на обществената работа, заяви общината.

Професионалният празник беше маркиран в Юнашкия салон. Тази година той протече под мотото " Споделено бъдеще за трансформираща смяна ".

В обръщението си към обществените служащи, Коцев акцентира, че незабавно след приемането на Бюджет 2024, Община Варна предпочитано е осигурила средствата за обществени услуги в града за месеците януари и февруари. Това е доказателство, че ние ценим вашия труд и демонстрира нашата ангажираност за най-уязвимите обществени групи и хора, обърна се Коцев към участниците в събитието.

Поздравление по случай професионалния празник насочи и заместник-кметът с сектор обществени действия Снежана Апостолова. В несигурните времена, в които живеем - епидемии, войни, естествени бедствия, климатични аномалии, нестабилна политическа и финансова среда, вашата работа е от изключителна значимост за поставените в неравностойно състояние, за децата и за хората с увреждания, акцентира Апостолова. 

На събитието Асоциация " Да съхраним дамата " - Варна  изрази специфични благодарности към кмета за поставените от него публично значими цели и цели в работата му за града. От асоциацията подариха и пиано  " Беларус ", което да трансформира " Юнашки салон " в културно средище за хората със специфични потребности. 

В залата бяха изложени произведения, направени от потребителите на обществени услуги в града. Представени бяха есета на тематика " Социалните услуги в бъдещето – задача и визия ". Гости на събитието бяха още заместник-областният шеф Изабела Иванова, Зорница Василева - ръководител на ПК " Социални действия и жилищна политика ", Полина Христова – ръководител на Регионалната дирекция за обществено подкрепяне, доставчиците и ползватели на обществени услуги, Неправителствени организации, сдружения.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР